LA MINISTRA DE TRANSPORTES, MOVILIDAD Y AGENDA URBANA RECOLZARÀ L’ALCALDABLE DEL PSC CAMBRILS, ALFREDO CLÚA, EN LA SEVA PRESENTACIÓ

Escrito el 19/03/2023

L’acte tindrà lloc aquest proper divendres dia 24 de març a les sis de la tarda a la sala de congressos de l’Hotel Sol Port CambrilsCambrils, 19 de març 2023.- El proper divendres 24 de març, el candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a la localitat de Cambrils, Alfredo Clúa, es presentarà en societat amb el recolzament de la Ministra de Transportes, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez.

L'acte de presentació pública de Clúa es durà a terme a les 18h a l’Hotel Sol Port Cambrils on donarà a conèixer les propostes del programa, acompanyat per l'equip de treball del candidat del PSC a les pròximes eleccions municipals.

La presència de la ministra Raquel Sánchez, suposa un fort suport al projecte de Clúa i al PSC en aquestes eleccions locals, on a més, hi ha un projecte de desmantellament de la via, la gestió dels terrenys de l’antiga estació de Cambrils enderrocada ara fa quasi un any i el futur del barri de l’Eixample on s’executarà un nou projecte per revitalitzar el barri i recosir la ciutat a diferents indrets. 

Clúa ha expressat la seva gratitud pel suport de la ministra i ha destacat la importància de treballar en equip per aconseguir els objectius que Cambrils necessita per afrontar els reptes del futur.

"Estic molt content que sigui la ministra Sánchez Jiménez en aquesta presentació pública com a candidat. Junts treballarem per construir un Cambrils més modern i amb més oportunitats per a tots i totes", ha afirmat l’alcaldable socialista. 

 

La presentació de Clúa com a candidat del PSC a Cambrils amb el recolzament de la ministra Sánchez Jiménez serà un acte obert al públic i es convida a tots els veïns i veïnes de Cambrils a assistir-hi per conèixer les propostes del candidat i el seu equip de treball.
 

L’acte serà a les 18h hores del divendres 24 de març a l’hotel Sol Port Cambrils de la Rambla Regueral 11 de Cambrils.