NOTA: ALFREDO CLÚA I EL SEU EQUIP ES REUNEIX AMB L’ASSOCIACIÓ POBLE ROMANÍ DE CAMBRILS

Escrito el 16/04/2023


L’alcaldable socialista Alfredo Clúa continúa amb la ronda de contactes amb entitats i associacions del municipi per explicar el programa i escoltar les demandes dels diferents col·lectius


El cap de llista de les eleccions del PSC a Cambrils, Alfredo Clúa, i l’Associació Poble Romaní de Cambrils s’han reunit al local de l’Agrupació en una trobada amb altres membres de la candidatura socialista. En aquest despatx s’han abordat les inquietuds i els problemes del dia a dia que afecten al col·lectiu gitano.

La reunió ha estat ben productiva i ha servit per establir un diàleg constructiu entre els membres del PSC i els representants de l’associació gitana de la nostra població. En aquest sentit, Alfredo Clúa ha mostrat la seva disposició a escoltar i entendre les demandes de la comunitat, així com a treballar conjuntament per a trobar solucions als problemes existents.

"La nostra intenció és la de fer partícips a totes les persones i les comunitats de Cambrils en la construcció d'un futur millor per a la nostra localitat. Així, la reunió amb el col·lectiu gitano ha estat una mostra clara d'aquesta voluntat de diàleg i col·laboració", ha expressat Clúa.

El cap de llista del PSC, acompanyat de la membre de la candidatura Gemma Balanyà (número 2) i Miguel Ángel Díaz (número 4)  ha destacat també la importància de promoure la igualtat i la inclusió de tots els col·lectius de la societat en les polítiques municipals, amb la finalitat de crear una societat més justa i cohesionada. En aquest sentit, ha proposat continuar amb eixos de treball que ja s’estan executant en aquest mandat en diferents àmbits per tal de fer polítiques integradores.

En resum, la reunió entre el cap de llista de les eleccions del PSC a Cambrils  i dos dels seus membres junt amb el col·lectiu gitano ha estat un pas important cap a la construcció d'un futur millor per a la localitat, basat en el diàleg, la comprensió i la col·laboració entre tots els ciutadans i les ciutadanes de Cambrils i s’emmarca en el conjunt de trobades que s’estan realitzant amb entitats, associacions i altres col·lectiu del municipi.