NOTA: ALFREDO CLÚA PRESENTA EL PROGRAMA ELECTORAL PER MILLORAR CAMBRILS ÀREA PER ÀREA

Escrito el 06/05/2023


Es pot consultar a la webAPP  alfredoclua.eleccions28m.cat i està tant en català com en castellà

Està agrupat temàticament en una vintena d’àrees i recull de manera sintètica les propostes a desenvolupar els propers anys


El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Cambrils ha presentat avui el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals, que se celebraran el proper 28 de maig. El programa electoral està disponible en català i castellà a la webapp d'Alfredo Clúa, on es recullen les propostes del partit per fer de Cambrils una millor ciutat per viure i per visitar. Es tracta d’una vintena d’àrees que pretenen aglutinar les propostes de futur a desenvbolupar els propers anys. El candidat Alfredo Clúa ha destacat que “volem una ciutat per a les persones; una ciutat més neta i endreçada i en això treballarem perquè tenim un programa que ho recull i tenim les persones adequades per tirar-ho endavant”. 

Entre les propostes del programa, destaquen l'aposta decidida per les empreses turístiques i el turisme, amb accions per promoure la promoció turística i millorar la qualitat dels serveis turístics. També es proposen mesures per fomentar l'economia i l'empresa, amb el suport a la creació d'empreses i la millora de les condicions per al seu desenvolupament.

En l'àmbit educatiu, es detallen accions per a la millora dels centres educatius i la seva adaptació a les noves necessitats del segle XXI. També es destaca la importància de la gastronomia i el comerç, amb propostes per a la promoció dels productes locals i la millora de la seva comercialització.

En relació amb la gent gran, es proposen mesures per millorar la seva qualitat de vida i la seva integració en la societat, mentre que en l'àmbit de l'habitatge es vol afavorir l'accés a l'habitatge per a tothom, amb especial atenció als joves i a les persones amb menys recursos.

En matèria de mobilitat i seguretat, es proposen polítiques per afavorir el transport públic, les bicicletes i el caminar, així com mesures per a la prevenció de la delinqüència i la millora de la seguretat a la ciutat.

En l'àmbit esportiu, es proposen accions per a la promoció de l'esport i el lleure, amb especial atenció a la creació de nous espais esportius i la millora dels existents. Però també es poden consultar altres programes marc en matèria de polítiques socials; de serveis i via pública; en medi ambient, per a infants i joves, en cultura….

En resum, el programa electoral del PSC de Cambrils recull un ampli ventall de propostes per a fer de Cambrils una ciutat més habitable, atractiva i sostenible per a tothom.

Per a més informació, podeu consultar el programa electoral complet a la webapp d'Alfredo Clúa (https://alfredoclua.eleccions28m.cat/elprograma/c/0).