NOTA: ALFREDO CLÚA DEMANA LA CONFIANÇA DE LA CIUTADANIA PER SER LA FORÇA MAJORITÀRIA QUE MILLORI CAMBRILS PAM A PAM

Escrito el 12/05/2023
Aquesta passada mitjanit s’ha dut a terme la penjada simbòlica del primer cartell electoral al passeig la Salle de Cambrils, a tocar de la seu dels socialistes  

Clúa i el seu equip volen incrementar les partides pel manteniment de la ciutat i la millora de la mobilitat, apostar per la generació de llocs de  treball a través de l’ampliació del polígon Belianes, a més de l’aposta per la indústria turística amb un nou Pla Estratègic 

 

Cambrils, 12 de maig de 2023.- Aquesta passada mitjanit ha començat oficialment la campanya electoral per a les eleccions municipals de Cambrils. El candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Alfredo Clúa, ha fet la penjada simbòlica del primer cartell electoral a l'avinguda la Salle, a tocar de la seu del partit.

En el seu discurs, Clúa ha promès noves dinàmiques a l'Ajuntament i una clara intenció de modernitzar l'entramat de l'administració per millorar l'atenció i els serveis a la persona. "És hora de fer una renovació profunda per respondre a les necessitats de la ciutadania", ha afirmat el candidat del PSC. “La ciutadania demana més agilitat, que trepitgem carrer, que solucionem els problemes del dia a dia, que posem el focus en una ciutat més neta, més accessible, amb més possibilitats per treballar i viure, i aquestes demandes les recollim al nostre programa. Volem ser la força majoritària el proper 28 de maig per poder canviar Cambrils pam a pam”, ha dit. 

Clúa ha destacat també la importància de "recuperar la confiança de la gent" en les institucions i ha subratllat que el seu projecte es basa en la proximitat i la transparència. "Volem un Cambrils més just , més inclusiu i més obert, on tothom tingui oportunitats per créixer i desenvolupar-se", ha afegit. 

D’entre les prioritats del partit destaca l’ampliació del Polígon Belianes, la millora de la zona turística de l’avinguda Diputació per crear un nou eix de mobilitat; la creació d’un aparcament en superfície al costat de l’antiga Creu Roja a la N-340 i des d’on s’ha de projectar una nova entrada des de la carretera de Montbrió; la construcció d’un nou pavelló d’esports; la millora de la ciutat amb plataformes úniques a la zona del Mercat Municipal; el compromís de lluitar per obtenir un nou centre sanitari a Vilafortuny que descongestioni l’actual CAP o la millora dels processos municipals per facilitar la creació de noves empreses a Cambrils.

Diumenge, tast de fideus i vermut popular

Clúa també ha convidat a tothom a passar-se aquest proper diumenge al migdia pel Parc del Pescador de Cambrils on hi haurà un tast de fideus, amb vermut popular amenitzat per un dj i on es podrà contactar amb el candidat i els membres que l’acompanyen a la llista electoral.

La campanya electoral durarà fins al proper 25 de maig. El PSC espera obtenir el suport necessari per aconseguir l'alcaldia i posar en marxa les seves propostes per millorar la vida dels cambrilencs i cambrilenques.

Per a més informació, podeu consultar el programa electoral complet a la webapp d'Alfredo Clúa (https://alfredoclua.eleccions28m.cat/elprograma/c/0).