NOTA: PATXI LÓPEZ VISITA CAMBRILS PER DONAR SUPORT A ALFREDO CLÚA “COM A PROPER ALCALDE DE CAMBRILS”

Escrito el 23/05/2023


El portaveu socialista al Congreso de los Diputados ha visitat la Confraria de Pescadors, per conèixer el dia a dia del sector, i després en un recorregut a peu pels carrers del port.

La visita ha finalitzat a la Rambla Jaume I, a l’escultura de la Posidònia que s’està construint amb el dibuix fet per David Callau, qui li ha regalat una làmina, i també ha rebut una imatge de Cambrils del fotògraf Oriol Gené.

Patxi López, portaveu del Grup Socialista al Congrés dels Diputats, ha realitzat una visita a Cambrils per donar suport al candidat Alfredo Clúa en les properes eleccions municipals. Aquesta visita ha servit per destacar l'important treball que es realitza a la ciutat i per mostrar el compromís del Partit Socialista amb el seu desenvolupament i benestar. Clúa ha assegurat que “és molt important que gent com ell ens doni un cop de mà; una persona que ha estat Lehendakari, portaveu del Grup Socialista al Congrés de Diputats i sobretot perquè és una persona propera, que transmet els missatges a peu pla”. 

Patxi López, acompanyat de Clúa i de diversos membres de la llista, ha començat la seva visita a la confraria de pescadors de Cambrils, acompanyat pel president de la confraria, Siscu Gil, i el vicepresident, Joaquim Porro. Durant la seva estada, ha tingut l'oportunitat de pujar a una barca d'arrossegament, que actualment es troba amarrada al port a causa de la veda pesquera. Aquesta experiència ha permès a López conèixer de prop la feina diària dels pescadors i comprendre les seves necessitats i reptes. “Los problemas que tiene el sector son muy similares a los que tienen otros puertos de España pero con sus especificidades” i ha assegurat que “és un plaer estar avui aquí per recolzar, al que estem convençuts, que serà el proper alcalde de Cambrils, perquè els socialistes estem notant una enorme motivació i movilització dels veïns i veïnes”. I ha afegit que “no és el mateix trepitjar avui Catalunya que fer-ho fa 5 anys. Portem anys treballant per la convivència i allunyant l’enfrontament permanent en el que vivívem, i això es nota”, ha assenyalat.

El portaveu socialista al Congrés, ha demanat que ningú es quedi sense anar a votar perquè és la manera que tenim els ciutadans, un a un per canviar les coses i ha pronosticat “un gran resultat per aquestes municipals perquè es palpa al carrer. Començarem per Barcelona, i seguirem per Tarragona, Reus, Cambrils… tindrem un gran resultat del PSC, estic segur”.   

Posteriorment, López i Clúa, junt amb altres membres de la candidatura municipal han recorregut els carrers de Cambrils, saludant diverses persones i escoltant les seves inquietuds. La visita ha culminat a la Rambla Jaume I, on es troba l'escultura que s’està construint dedicada a la posidònia, dissenyada per l’artista local David Callau, que posa en valor la importància de tenir cura de les praderies de posidònia locals, projecte pel qual Cambrils ha rebut més d’1,1 M€ dels fons Next Generation, conjuntament amb els Ajuntaments de Dénia i Eivisssa. 

Alfredo Clúa ha destacat el compromís de Cambrils amb la sostenibilitat; i ha detallat que s’està treballant en un projecte al voltant de “Viu la posidònia”. Clúa ha lliurat una làmina dibuixada per David Callau a Patxi López, i també el reconegut fotògraf Oriol Gené ha regalat al portaveu socialista una foto emblemàtica del port de Cambrils, capturant la seva bellesa i la seva importància com a motor econòmic de la zona.