Gastronomia i comerçLa qualitat i la diversitat del teixit comercial de la nostra ciutat és un dels principals al·licients per a la ciutadania. L’èxit es deu als i les comerciants que, dia a dia, s’esforcen per millorar la competitivitat i sostenibilitat dels seus negocis, integrant els instruments necessaris per donar als ciutadans-consumidors un bon tracte, una especialització i uns productes de qualitat. Però des de l’administració cal apostar-hi per seguir fent d’aquest sector un dels principals motors del creixement econòmic del país, generador d'ocupació de qualitat.

 

-Reconvertir el mercat municipal en un espai gastronòmic i nou centre neuràlgic de la zona comercial de la vila. Posicionant el mercat com a lloc de trobada intergeneracional, per aportar vivències i experiències de compra.

-Ajudarem i acompanyarem els comerços perquè incorporin les innovacions digitals en la gestió dels seus negocis i en les compres i vendes.

- Crearem Plans especials de dinamització econòmica i urbanística del Barri Antic i del Barris del Port.

-Promocionarem els mercadets del municipi i els establirem en diferents zones per donar dinamisme a les zones comercials.

-Continuarem fomentant el sector de la restauració, a fi i efecte de promoure i incrementar el seu grau de competitivitat i de qualitat. Segell d’empreses de qualitat.

- Promoure la modernització comercial mitjançant subvencions i bonificacions fiscals

-Treballarem el servei de banc de terres.

- Potenciar comercialment tant la zona del port com la zona de la vila ampliant les zones peatonealitzada.

Fira de Cambrils: 

Potenciar la fira de Cambrils ampliant l’oferta dels sectors comercials

Complementar-la amb activitats lúdiques i socials.